VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom staan mijn gegevens niet in de lokale telefoongids?


Wij werken met een aangekochte database, die wij elk jaar opnieuw zo goed mogelijk proberen te updaten met behulp van onze telefonistes, vertegenwoordigers (sters) en uw reactie. Indien u opgenomen wenst te worden, kunt u uw gegevens doorsturen via het doorvoor bestemde formulier.
Ik wil niet (meer) in de lokale telefoongids vermeld worden. Wat moet ik doen?


Het volstaat om een e-mail te sturen naar info@helloo.be. Uw gegevens worden dan direct van de website gehaald en uit de database verwijderd, zodat u niet (meer) in de volgende gedrukte editie verschijnt.
Hoeveel kost het om in de gids te staan?


De adresvermeldingen zijn gratis. Indien u een advertentie wenst, dan komt de vertegenwoordiger bij opstart van de nieuwe editie graag bij u langs. Verder kan u de prijzen online bekijken op onze bestelpagina waarop u ook direct kan intekenen.
Ik vind mijn rubriek niet?


Gezien onze activiteiten in geheel Vlaanderen kunnen wij helaas niet aan ieder verzoek voldoen. Bijgevolg hebben wij een selectie gemaakt van de meest voorkomende rubrieken om het geheel overzichtelijk te houden (zie voor de gehele rubriekenlijst op deze website). Komt u er niet uit, stuurt u dan een berichtje via ons contactformulier; wij zullen u zo goed mogelijk helpen.